Ben jij doof of slechthorend? Ik kan en wil jou helpen, mijn hulp is voor jou niet anders als voor horende mensen. Maar je zult merken dat we eenvoudiger tot elkaar komen en daar gaat het uiteindelijk om.  

[trx_block color=”#ffffff” bg_color=”#9b47a1″ font_size=”16pt”]

 De dovengemeenschap is een groep mensen waar ik me graag voor wil inzetten daar ik me makkelijk onder deze groep mensen verstaanbaar kan maken door het gebruik van de Nederlandse Gebarentaal.

[/trx_block]

Vaak is het als je doof of slechthorend bent vanwege de taalbarrière moeilijk de juiste begeleiding/zorg te krijgen.

Ik ben opgevoed door mijn dove ouders. Hierdoor weet ik wat er speelt en hoe dove mensen zich in een horende wereld voelen. De dovengemeenschap is een groep mensen waar ik me graag voor wil inzetten.

[trx_title type=”3″]Communicatie[/trx_title]

Goed communiceren (praten) is één van de belangrijkste onderdelen van mijn werk. Door goed te communiceren (elkaar te begrijpen) is de kans van slagen groter als ik te weten kom wat belangrijk voor jou is zodat ik daar rekening mee kan houden. Voor mij is het belangrijk om goed te vertellen wat nodig is om ons doel ” in gewichtsbalans komen ” te bereiken.

Dan is het ook goed te weten dat ik NGT (Nederlandse Gebarentaal) gediplomeerd ben. Het maakt het naast mijn ervaring gewoon allemaal wat gemakkelijker.

Gedurende de Corona pandemie blijf ik ook voor jullie via videobellen beschikbaar zoals we gewend zijn.

(06) 28 30 82 88 Contact

Wil je mijn hulp
inschakelen?