Claudia Previous item Danielle Next item Petra

Claudia

Ik heb me in mei 2015 aangemeld bij de GGMD voor de training “Mijn gewicht in Evenwicht”. Ik ben samen met Nora een traject gestart met mijn hulpvraag om af te vallen. Ik was totaal niet fit, was snel moe en ik wilde graag van mijn ongezonde eetpatroon af.

Na de intake en analyse van mijn eet- en drinkpatroon ben ik gestart met een basismenu op maat. Gedurende de training heb ik o.a. geleerd om etiketten te lezen op een voedingsproduct, wat het verschil is tussen langzame en snelle koolhydraten, wat goede vetten zijn en waarom eiwitten belangrijk zijn. Aan de hand van de basismenu ben ik ook meer gaan variëren met vooral vezelrijke voedingsproducten. Ik wist niet dat er zoveel mogelijk was. Ik begon eten leuk te vinden en ik ging ook recepten zoeken om hier mee aan de slag te gaan. In juli begon ik ook met sporten in een fitnesscentrum. Dit doe ik nu nog steeds onder begeleiding.

Begin november ben ik gestopt met de training “Mijn gewicht in Evenwicht” daar ik voldoende informatie van Nora heb gekregen om verder zelfstandig af te kunnen vallen. In deze 6 maanden ben ik 10,1 kg afgevallen en inmiddels ben ik nu al 15 kg. afgevallen. Ik ben hier super blij mee en ik wil je dan ook bedanken voor je begeleiding. Zie hier mijn 2 foto’s die je op je website mag plaatsen.

En ik hoop ook dat je nog veel doven en slechthorenden kan gaan begeleiden op weg naar een gezond gewicht.

(06) 28 30 82 88 Contact

Wil je mijn hulp
inschakelen?