Vanaf maart 2016 is er een actieve beweeg- en  wandelgroep. Inmiddels zijn er 3 groepen op de dinsdagmiddag, woensdagavond en de donderdagmiddag. Deze groepen starten in het park aan de Overkampweg in Dordrecht bij de speeltoestellen en de nabijgelegen parkeerplaats en in het Weizigtpark te Dordrecht. (zie locaties hieronder) Voor deze beweeg- en wandelgroepen werk ik samen met Saskia Ligt, oefentherapeute Cesar. Zij heeft haar eigen praktijk ADLOefentherapie gevestigd in Dordrecht.

NIEUWE TRAINING: 30 minuten.

Is een uur te lang of te zwaar om te trainen? Vanaf mei 2017 hebben we een nieuwe groep!

Hetzelfde concept als de gewone WALK FOR (F)IT! (actief wandelen op eigen niveau, oefeningen en informatie over voeding, beweging en leefstijl) alleen dan in 30 minuten. Dit gebeurt in kleine groepen met 2 instructeurs zodat er kwalitatieve zorg geleverd kan worden tijdens de training.

WANNEER?

Vanaf mei iedere donderdagmiddag in het WEIZIGT park te Dordrecht van 16.00 uur tot 16.30 uur. Startpunt is de ingang op de hoek van Krispijnseweg en de Mauritsweg.

Deze trainingen zijn uitermate geschikt voor revaliderende,  ouderen, chronisch zieken en mensen die na een lange tijd weer in beweging willen komen.

Proefles is gratis!

walk for fit proefielfotowalk for fit nw groepen

 

 

 

Links Saskia Ligt, rechts Nora Huijbregts.

Oefeningen

download (1)Een wandelgroep met een lage instap, maar die wel streeft naar verbetering in fitheid. We beginnen op niveau en bouwen die langzaam op. Waardoor conditie en kracht verbeterd wat ten goed komt voor de algehele fitheid. Doordat er deskundig gekeken kan worden naar de uitvoering wordt de kans op blessures zeer klein en is er altijd een aanpassing mogelijk waardoor er altijd op jouw niveau wordt getraind.

Tijdens de groepslessen gaan we gezamenlijk een doel stellen voor die week op het gebied van voeding of beweging die we allemaal gaan uitvoeren. Hierdoor krijg je ook een kleine leefstijlinterventie en kunnen we aan elkaar laten zien wat we makkelijk vinden om aan te passen om zo een fitter leven in te gaan.

Tarieven voor Walk for (F)it

walk for fit 2walk for fit 3wandelfoto walk

Tarieven WALK FOR (F)IT!

Losse training 1 uur € 5,00 per keer.

(F)it-abonnement 1: 1x per week trainen voor € 17,50 per maand.

(F)it-abonnement 2: 2x per week trainen voor € 32,50 per maand.

De abonnementen zijn voor minimaal 3 maanden daarna per maand opzegbaar.

Losse training 30 minuten € 3,50 per keer

(F)it-abonnement 1: 1x per week 30 minuten trainen voor € 12,50 per maand.

(F)it-abonnement 2: 2x per week 30 minuten trainen voor € 22,50 per maand.

Tarieven per 1 mei 2018

Losse training 1 uur:€ 6,00 per keer

  • (F)it-abonnement 1a: 1x per week trainen 1 uur voor € 19,50 per maand.*
  • (F)it-abonnement 2: 2x per week trainen 1 uur voor € 36,50 per maand.*

Tarieven 30 min training

  • Losse training 30 minuten:€ 4,50 per keer
  • (F)it-abonnement 1b: 1x per week trainen 30 min voor € 16,00 per maand*

* De abonnementen zijn voor minimaal 3 maanden, daarna per maand opzegbaar.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op via: info@mooiinevenwicht.nl o.v.v. Wandelgroep WALK FOR (F)IT!. Of bel naar Nora Huijbregts 06-28308288

Ken je meerdere mensen in je omgeving die hier aan mee zouden willen doen, maar vind je Overkamppark net te ver weg bel dan ook even, want wellicht kunnen we een nieuwe eigen groep maken!

Locatie

WALK FOR (F)IT! heeft als startlocatie het Overkamppark (naast het politiebureau, we verzamelen ons bij de speeltoestellen) en het Weizigtpark.

volgende poging

Schrijf je nu in voor WALK FOR (F)IT


(06) 28 30 82 88 Contact

Wil je mijn hulp
inschakelen?