[trx_block color=”#ffffff” bg_color=”#9b47a1″ font_size=”16pt”]

Een gezond gewicht is heel erg bepalend voor als je zwanger bent of wilt worden!

[/trx_block]

 

Als je graag zwanger wilt worden en je bent te zwaar of te licht, dan kan je over- en/of ondergewicht de kans op een zwangerschap verkleinen. Ook is er een groter risico op complicaties als je eenmaal in verwachting bent.

Afvallen of bijkomen vóór je zwanger wordt kan zowel voor de aanstaande moeder als vader grote voordelen met zich meebrengen. Iedere zwangere vrouw streeft naar een gezonde zwangerschap,  een goede voeding is dan één van de belangrijkste voorwaarden.  Ben je te zwaar maar ook als je te licht bent en je hebt een kinderwens ? dan ben je bij mij aan het juiste adres. Als  gewichtsconsulent aangesloten bij de BGN heb ik grondige kennis van voeding, beweging en een gezonde leefstijl.

[trx_title type=”3″]Hoe kan ik helpen?[/trx_title]

Eén of meerdere persoonlijke adviesgesprekken met mij zorgen ervoor dat je eet- en beweegpatroon zo optimaal mogelijk is. Met mijn adviezen kunnen jij en je partner (ook de gezondheid van je partner is bepalend) al vóór je zwangerschap werken aan een gezond gewicht, iets waar jullie ook na de geboorte van het kindje veel voordelen bij hebben!

[trx_title type=”3″]Zwanger, wat nu?[/trx_title]

Ben je inmiddels zwanger en te zwaar of te licht ? Over- ondergewicht legt een extra druk op de zwangerschap, maar ‘aan de lijn doen’ terwijl je in verwachting bent, is absoluut niet aan te raden en kan zelfs gevaarlijk zijn. Verder is het erg belangrijk wat heb je als zwangere nodig aan voedingsstoffen, vitamines, mineralen gedurende 9 maanden zwangerschap? En wat mag je absoluut niet eten en/of drinken gedurende je zwangerschap?

Ik kan je eet- en leefpatroon onder de loep te nemen. In de adviesgesprekken houd ik natuurlijk rekening met je zwangerschap, maar ook met jullie persoonlijke voorkeuren op het gebied van voeding, beweging en leefstijl.
Gewichtsconsulenten, aangesloten bij de BGN, gaan uit van een optimale, gezonde leefstijl en dat is meer dan verantwoorde voeding alleen.

Je kunt met al je vragen op dit gebied bij mij terecht.

(06) 28 30 82 88 Contact

Wil je mijn hulp
inschakelen?