Vanaf maart 2016 is er een actieve beweeg- en wandelgroep in Dordrecht die ik samen met Saskia Ligt, oefentherapeute Cesar heb opgezet. Inmiddels zijn er 3 groepen op de dinsdagmiddag, donderdagavond en de vrijdagochtend. Deze groepen starten in het park aan de Overkampweg in Dordrecht bij de speeltoestellen en de nabijgelegen parkeerplaats en in het Wantijpark te Dordrecht. Gedurende de Corona pandemie volgen wij de RIVM richtlijnen op en de trainingen worden dan aangepast. Het kan zijn dat we dan met een beperkt aantal deelnemers lopen of dat we via Skype de trainingen geven.

Daar ik inmiddels naar Middelburg verhuisd ben gaat Saskia Ligt met deze beweeg- en wandelgroepen zelf verder.

Bij afwezigheid van Saskia zal ik bij gelegenheid haar trainingen waarnemen.

Actief 60 minuten wandelen i.c.m. diverse oefeningen ( voor armen, benen, rug, buik, schouders) met soms gebruik makend van o.a. elastieken, gewichtjes, loopladder en van de bruggetjes, bankjes en speeltoestellen in het park. Hiernaast is er altijd een klein stukje informatie over voeding, leefstijl of lichaamshouding/spiergroepen

Proefles is altijd gratis!

walk for fit proefielfotowalk for fit nw groepen

 

 

 

Links Saskia Ligt, rechts Nora Huijbregts.

[trx_title type=”3″]Oefeningen[/trx_title]

download (1)Een wandelgroep met een lage instap, maar die wel streeft naar verbetering in fitheid. We beginnen op niveau en bouwen die langzaam op. Waardoor conditie en kracht verbeterd wat ten goed komt voor de algehele fitheid. Doordat er deskundig gekeken kan worden naar de uitvoering wordt de kans op blessures zeer klein en is er altijd een aanpassing mogelijk waardoor er altijd op jouw niveau wordt getraind.

[trx_title]Tarieven voor Walk for (F)it[/trx_title]

walk for fit 2walk for fit 3wandelfoto walk

Tarieven WALK FOR (F)IT! 2022

1 uurs trainingen
– 5 – Strippenkaart: €30,00*
– 10- strippenkaart €60,00 *
– (F)it-abonnement : 1x per week – €19,50 per maand. **
– (F)it-abonnement onbeperkt :  – €36,50 per maand. **

* De strippenkaarten zijn 12 weken geldig vanaf datum van afgifte
**De abonnementen zijn voor minimaal 3 maanden daarna per maand opzegbaar.

Aanmelden (of vragen)

Facebook:  www.facebook.com/walkforfitDordrecht/

Ken je meerdere mensen in je omgeving die hier aan mee zouden willen doen, maar vind je Overkamppark net te ver weg bel dan ook even, want wellicht kunnen we een nieuwe eigen groep maken bij jou in de buurt!

[trx_title type=”3″]Locatie[/trx_title]

WALK FOR (F)IT! heeft als startlocatie het Overkamppark (naast het politiebureau, we verzamelen ons bij de speeltoestellen) en bij de hoofdingang van het Wantijpark.

[trx_contact_form custom=”yes” style=”1″ title=”Schrijf je nu in voor WALK FOR (F)IT”][trx_form_item name=”Naam” label=”Uw voor- en achternaam”][trx_form_item name=”E-mail adres” label=”Uw e-mail adres”][trx_form_item name=”Telefoonnummer” label=”Uw telefoonnummer”][trx_form_item type=”textarea” name=”Korte beschrijving” label=”Wie ben jij? En waarom zie je WALK FOR (F)IT zitten?”][trx_form_item type=”button” value=”Verstuur!” label_position=”bottom”][/trx_contact_form]


(06) 28 30 82 88 Contact

Wil je mijn hulp
inschakelen?