Vanaf maart 2016 is er een actieve beweeg- en  wandelgroep in Dordrecht. Inmiddels zijn er 3 groepen op de dinsdagmiddag, woensdagavond en de donderdagmiddag. Deze groepen starten in het park aan de Overkampweg in Dordrecht bij de speeltoestellen en de nabijgelegen parkeerplaats en in het Weizigtpark te Dordrecht. (zie locaties hieronder) Bij deze beweeg- en wandelgroepen werk ik samen met Saskia Ligt, oefentherapeute Cesar. Zij heeft haar eigen praktijk ADLOefentherapie gevestigd in Dordrecht.

Actief 60 minuten of 30 minuten wandelen i.c.m. diverse oefeningen ( voor armen, benen, rug, buik, schouders) met soms gebruik makend van o.a. elastieken, gewichtjes, loopladder en van de bruggetjes, bankjes en speeltoestellen in het park. Hiernaast is er altijd een klein stukje informatie over voeding, leefstijl of lichaamshouding.

NIEUWE TRAINING: 30 minuten.

Is een uur te lang of te zwaar om te trainen? Vanaf mei 2017 hebben we een nieuwe groep!

Hetzelfde concept als de gewone WALK FOR (F)IT! (actief wandelen op eigen niveau, oefeningen en informatie over voeding, beweging en leefstijl) alleen dan in 30 minuten. Dit gebeurt in een kleine groep zodat er kwalitatieve zorg geleverd kan worden tijdens de training.

WANNEER?

Vanaf mei iedere donderdagmiddag in het WEIZIGT park te Dordrecht van 16.00 uur tot 16.30 uur. Startpunt is de ingang op de hoek van Krispijnseweg en de Mauritsweg.

Deze trainingen zijn uitermate geschikt voor revaliderende,  ouderen, chronisch zieken en mensen die na een lange tijd weer in beweging willen komen.

Proefles is gratis!

walk for fit proefielfotowalk for fit nw groepen

 

 

 

Links Saskia Ligt, rechts Nora Huijbregts.

Oefeningen

download (1)Een wandelgroep met een lage instap, maar die wel streeft naar verbetering in fitheid. We beginnen op niveau en bouwen die langzaam op. Waardoor conditie en kracht verbeterd wat ten goed komt voor de algehele fitheid. Doordat er deskundig gekeken kan worden naar de uitvoering wordt de kans op blessures zeer klein en is er altijd een aanpassing mogelijk waardoor er altijd op jouw niveau wordt getraind.

Tarieven voor Walk for (F)it

walk for fit 2walk for fit 3wandelfoto walk

Tarieven WALK FOR (F)IT! 2018

1 uurs trainingen
– 5 – Strippenkaart: €30,00*
– 10- strippenkaart €60,00 *
– (F)it-abonnement 1: 1x per week – €19,50 per maand. **
– (F)it-abonnement 2: 2x per week – €36,50 per maand. **

30 minuten trainingen
– 5 strippenkaart: €22,50*
– 10-strippenkaart: €45,00*
– (F)it-abonnement 1: 1x per week – €16,50 per maand. **

* De strippenkaarten zijn 6 maanden geldig vanaf datum van afgifte
**De abonnementen zijn voor minimaal 3 maanden daarna per maand opzegbaar.

Aanmelden (of vragen)

Facebook:  www.facebook.com/walkforfitDordrecht/

Maar kan ook via: info@mooiinevenwicht.nl o.v.v. Wandelgroep WALK FOR (F)IT!. Of bel naar Nora Huijbregts 06-28308288

Ken je meerdere mensen in je omgeving die hier aan mee zouden willen doen, maar vind je Overkamppark net te ver weg bel dan ook even, want wellicht kunnen we een nieuwe eigen groep maken bij jou in de buurt!

Locatie

WALK FOR (F)IT! heeft als startlocatie het Overkamppark (naast het politiebureau, we verzamelen ons bij de speeltoestellen) en het Weizigtpark.

volgende poging

Schrijf je nu in voor WALK FOR (F)IT


(06) 28 30 82 88 Contact

Wil je mijn hulp
inschakelen?