Ingrediënten:
- 1 Pompoen
- 150 gr Mozzarella
- 2 tenen Knoflook
- 4 el Olijfolie
- 1 el Italiaanse kruiden
- Peper – naar smaak
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 220 graden
- Was de pompoen, snij doormidden en verwijder de pitten met een lepel
- Snij de pompoen in blokjes van ongeveer 1,5 bij 1,5 cm, dit gaat het makkelijkst met de schil naar onderen
- Leg blokjes in een ovenschaal en voeg de olijfolie, Italiaanse kruiden en wat peper toe, schep goed door elkaar
- Leg de pompoenblokjes in de oven voor 30 minuten, schep halverwege even om
- Snij de mozzarella in plakjes en vervolgens in stukjes ter grootte van de pompoenblokjes
- Leg de pompoenblokjes op een schaal met de schil naar onderen, leg er een plakje mozzarella op en steek er een prikker in
- Strooi nog wat Italiaanse kruiden over de blokjes
- Snacken maar!