Begin maart 2018 heb ik via via gehoord van Nora Huijbregts en bezocht haar site “Mooi In Evenwicht”.

Op kennismaking gegaan en meteen was er een klik. Ik had natuurlijk de nodige kilo’s aan overgewicht maar nooit beseft dat ik er zo van zou schrikken. Ik had niet eens echte lichamelijke klachten. Conditie had ik natuurlijk niet en met lopen had ik last van mijn rug. Na de intake liet ik Nora weten er per direct wat aan te gaan doen. Ik zei ik ga met jou in zee maar ik wil beslist geen honger gevoel hebben. Dat weet ik nog uit voorgaande keren dat ik trachtte er wat af te krijgen. Hongergevoel is vreselijk en houd ik niet vol.

Nora wees me ook op de mogelijkheid mee te lopen met de wandelgroep in alle leeftijden Walk-For-Fit. Wandelen was/is niet mijn hobby maar toch heb ik me bij die groep aangesloten en bijna wekelijks ging/ga ik vooruit. Conditie is nog niet zoals de meesten uit de groep maar ik doe mijn best en ga super vooruit. Geen last van mijn rug met lopen door tips die je krijgt van de oefentherapeute die met de groep meeloopt. Intussen ben ik wandelen meer gaan waarderen en het is een gezellige groep.

Ik wilde persé dat het zou slagen! Ik ging er zonder verwachtingen in en had geen streefgewicht. Een lijst werd door mij bijgehouden met wat ik allemaal at en dronk. Nora heeft op basis van wat ik lust een basis opgesteld met voor iedere maaltijd een variatie van 3 en ook nog 3 tussendoor eet-momenten. In die basis heeft zij alles verwerkt/alle noodzakelijke vitamines/noodzakelijke voedingsstoffen die een mens nodig heeft om gezond te worden/blijven. Intussen zijn we een half jaar verder en ben ik heel wat wijzer geworden over verzadigd en onverzadigd vet, suiker, zout, toegevoegde suikers. Etiketten kan ik beter begrijpen en lezen. Kleding koop ik intussen 3 maten kleiner en ik draag 3 zakken aardappels van 5 kg per zak minder aan gewicht met me mee. Nora, ik weet dat ik het zelf heb gedaan maar zonder jouw hulp en support was het me niet gelukt, dat weet ik zeker!

 

(06) 28 30 82 88 Contact

Wil je mijn hulp
inschakelen?