Via een wandelvriendin in aanraking gekomen met Nora van Mooi in evenwicht en een afspraak gemaakt om toch maar weer een keer de moed bij elkaar te rapen en aan die eeuwige strijd te beginnen.

Na het invullen en bespreken van mijn eetdagboek een schema gekregen wat heel goed te doen is de nadruk ligt op veel meer groente dat was echt wel wennen en mijn voorkeur voor zoet was ook wel een ding maar ook dat gaat meestal goed. Ook variëren was niet mijn sterkste kant ontbijt bestond meestal uit boterhammen met hagelslag en het mooie is dat ik er nu niet meer naar snak naar die boterhammen met hagelslag want ik mag ze zo af en toe ook nog dat haalt de druk er voor mij wel af en ik denk dat ik nu hooguit 1x in de maand de hagelslag pot open maak.

Ik ben nu bijna 10 kg kwijt ben nog niet tevreden maar wel op de goede weg en moet er wel bij zeggen dat het nu niet voelt als `lijnen`  maar dat je veel meer anders gaat eten en daardoor hoop ik het ook beter vast te kunnen houden

Voorbeeld is de feestdagen alleen op de dag zelf mag je dingen maar niet de hele maand aan de chocolade en kruidnootjes….

Nog een leuk voorval toen ik bedacht had dat ik die hele lekkere kerstkoeken mocht gaan kopen waren ze op 

Carla

(06) 28 30 82 88 Contact

Wil je mijn hulp
inschakelen?