Energie “koek”.

energiereep

Ingrediënten:

  • 300 gram rijpe banaan
  • 100 gram havermout

Extra’s

  • 20 gram ongezouten walnoten en amandelen
  • 20 gram pure chocolade min. 70% cacao
  • 20 gram pompoenpitten
  • gebroken lijnzaad om over de koek te strooien

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Pel de bananen, snijd in stukjes en prak fijn met een vork.
  3. Voeg de havermout toe en meng goed door elkaar.
  4. Nu kun je aan de slag met de extra’s. Hak de noten, pompoenpitten & chocolade in stukjes. Niet te fijn, want je wilt nog wel kleine herkenbare stukje overhouden. Dit alles voeg je toe aan het “beslag”.
  5. Leg een vel bakpapier op een bakplaat/bakblik. Neem een flinke eetlepel “beslag” en leg dit op het bakpapier en ga door totdat het “beslag” verdeeld is. Strooi vervolgens de gebroken lijnzaad over het beslag. Druk plat met de bolle kant van de lepel, zodat deze in het beslag gedrukt wordt.
  6. Zet de energie “koek” 20 minuten in de oven. Even laten afkoelen en snij deze in kleine stukjes.

Eet smakelijk!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

(06) 28 30 82 88 Contact

Wil je mijn hulp
inschakelen?