Ineke

Wat zal ik eens vertellen , een nieuwe start door met de gewichtconsulent te beginnen, das een mooi zou je zeggen! Ik dacht eerst van, minder eten heel veel punten waardoor je niks meer mag!

Nou dat valt reuze mee en het ligt ook aan jezelf dat je ervoor gaat. Je moet juist meer eten en zeker 6 maal per dag en je moet veel bewegen! Eerst woog ik 84 kilo en zat ik niet lekker in m’n vel. Ik was ook een snoeper !……………….. nu nog wel hoor maar met mate. Wat ik geleerd hebt is, zoveel mogelijk suikers weg te laten en minder vet te eten, bewust boodschappen te doen en af en toe jezelf lekker te verwennen. Ik noem maar voorbeeld gebak nou zou ik niet gauw appelgebak nemen dat bevat veel suiker in plaats daarvan neem ik nu  vruchtengebak dat scheelt veel kilootje.

Ik eet nu bewust gezonde voeding waarvan je ook lekker kan eten. Elke dag bij ontbijt anders eten bv ene dag yoghurt met muselie andere dag 2 volkoren boterhamen met 30 plus kaas en halva jam beker melk 3 dag roggebrood met mager smeerkas karnemelk enz. Ook 2 fruit per dag is nodig ! Als ik toch honger krijgt pak ik een boterham erbij in plaats van snoepen hoewel dat moeilijk is ,want ik heb geen snoep meer in huis haha! Nu weeg ik 75,9. Af en toe gaat het wel eens fout en woog ik meer dan 75 kilo en baal ik ervan!

Maar voornaamste vind ik toch wel dat ik nu meer bewust bent van mezelf en met Hanneke steunen we elkaar samen ! Wat ik vooral moeilijk vind is toch wel de verjaardagen en de feestdagen ! Soms heb ik ook een moment dat ik geen zin meer hebt en lekkers zitten snacken !! Maar dat hoorde erbij want ik houd nu eenmaal van lekker eten en te genieten! Ik hoop op deze manier op gewicht te houden en nooit meer boven 80 kilo te wegen.

Deze manier samen met de gewichtconsulent is mij erg goed bevallen!

Een gezonde groet

Ineke

(06) 28 30 82 88 Contact

Wil je mijn hulp
inschakelen?