Yvonne

Yeah!

Graag wil ik deze 2 foto’s aan iedereen laten zien….ik ben zo trots en blij dat ik in 2 jaar een heel ander mens ben geworden. In 2013 startte ik bij Nora aan een traject waar gezond eten, beweging en een gezonde leefstijl de boventoon voerde. Ging in het begin best moeizaam daar ik het moeilijk vond om fastfood en “makkelijke” maaltijden te vervangen voor gezonde maaltijden en dat ik regelmatig moest gaan eten.

Dit was niks voor mij daar ik heel de dag op pad was voor mijn bedrijf en liever tussendoor snel iets at. Maar door met elkaar de dagen door te nemen zag ik dat er genoeg ruimte was om goed en regelmatig te eten.

En door dit gezonde eten kreeg ik meer energie en werd steeds fitter icm meer beweging. Mijn behoefte aan suikers werd steeds minder en ik neem nu alleen iets extra’s bij bv een verjaardag. Ik ga nog voor 3 kg en dan wil ik mijn behaalde gewicht vast houden. En daarom blijf ik regelmatig naar Nora’s praktijk gaan voor haar goede adviezen en begeleiding met daarbij een half uurtje gezelligheid!

Tot zo ver super bedankt Nora en tot gauw weer!

Yvonne.

 

(06) 28 30 82 88 Contact

Wil je mijn hulp
inschakelen?