Debby

Ik kom sinds anderhalf jaar bij Nora in de praktijk. Ik heb het er met mensen niet veel over dat ik bij een voedingsconsulente loop, omdat mensen dan tegen mij zeggen; Dat heb je toch helemaal niet nodig? Wil je afvallen? Je hoeft toch niets kwijt? Ik heb het wel nodig! Niet zo zeer het aantal kilo, want dat gaat er iedere keer maar om een paar. Maar ik heb er aanleg voor, dus het zit er altijd zo weer bij! Als ik dan wat minder in mijn vel zit, een slechte nachtrust heb, dan neig ik snel om ongezonde voeding te pakken. Dan gaat het snel, want dan kom je in een cirkel terecht en dan kom ik er zelf niet uit.

Vandaar dat ik op een gegeven moment ben gaan zoeken naar een voedingsconsulente en heb ik een afspraak bij Nora gemaakt. Daar heb ik nog steeds geen spijt van!

Ik ben met een basisprogramma begonnen. Dat gaat in principe goed. Soms wijk ik er vanaf en sla ik door weer naar het ongezonde. Maar dan weet ik toch weer die knop om te zetten en dan kom ik weer terug in mijn basisprogram. Door alle tips en handvaten aan te pakken van Nora, lukt mij dit, en kom ik er zelf weer uit! Ik ben daar heel blij mee!

Bedankt, Nora!

Groetjes, Debby

 

(06) 28 30 82 88 Contact

Wil je mijn hulp
inschakelen?