30 augustus 2018

‘Mooi in evenwicht  – Nooit meer op dieet’… wie wil dat nu niet?

Heel lang dacht ik het wel te weten: gewoon een poosje een streng dieet volgen; in korte tijd veel gewicht verliezen. Ik las er over op de diverse websites met schreeuwerige koppen zoals ‘Verlies 5 kilo in 10 dagen’. Steeds treuriger werd ik toen het maar niet lukte en mijn gewicht steeds weer toenam en ik zelfs zwaarder werd.

Het moest dus anders en die verandering kwam na mijn eerste gesprek met Nora. ‘Niet lijnen, maar een goed eetpatroon aanwennen’ was haar advies. Dat was wel even een omschakeling. In eerste instantie ging ik toch weer wat schrappen in de basislijst die Nora, naar aanleiding van ons eerste gesprek, voor mij op maat samenstelde. De eerste resultaten vielen me dus niet mee. Pas toen ik ‘mijn lijstje’ écht ging volgen begon ik af te vallen, niet snel maar geleidelijk. De gesprekken met Nora hielpen daar zeker aan mee.

Deskundig advies, tips, lekkere recepten… allemaal heel belangrijk om niet zo geobsedeerd bezig te zijn met mijn gewicht. Ik heb er vertrouwen in dat het gaat lukken om nog een paar kilootjes kwijt te raken en met een gezond eetpatroon me ‘Mooi in evenwicht’ te voelen.

Greetje

(06) 28 30 82 88 Contact

Wil je mijn hulp
inschakelen?