Saskia

Ik heb echt alles geprobeerd. Een aantal jaren gelden leek het Sonja Bakker dieet voor mij succesvol. Helaas was dit tijdelijk en de verloren kilo’s kwamen er snel weer aan om ze er vervolgens niet meer af te krijgen. Ik heb verschillende maaltijdvervangers geprobeerd. Dit was niet alleen erg duur maar bracht mij niet het gewenste resultaat. Dan maar koolhydraat-arm eten. Dit werkte een paar weken en ik viel 7 kilo af. Maar helaas bleef het niet daarbij. Die -7 kilo kwam er heel snel weer aan en ik voelde me knap radeloos.
Mijn pedicure was op een Gezondheidsbeurs “Mooi en in Evenwicht” tegengekomen en zij vertelde mij dat dit mij misschien kon helpen. Ik ben toen wel gaan googelen en kwam al snel de naam van Nora tegen maar ik had niet de moed om stappen te ondernemen.
Na de eerste mooie stranddag was voor mij de maat vol. Ik wilde zo niet meer verder. Werd er bijna depressief van.
Diabetes komt in mijn familie voor en ik wilde op een gezonde manier een gezond gewicht krijgen. Ook wilde ik gewoon in een winkel kleding kunnen kopen en mijzelf niet meer zo ongelukkig voelen in de paskamer.
Toch maar de telefoon gepakt en een kennismakingsgesprek met Nora gemaakt. Na een analyse van mijn eetdagboek leerde zij mij gezond te gaan eten en goede keuzes te maken. Sommige dingen lijken gezond maar als je er teveel van eet, bijvoorbeeld een hele doos aardbeien, dan help je dat niet om af te vallen. Ook ben ik meer gaan bewegen. Ik ben heel blij met het resultaat. Het gaat niet super snel maar wel gestaag door. Ik ben nu 18,5 kilo afgevallen en hoop straks in een jaar tijd 20 kilo kwijt te zijn.
Ik weet nu dat ik mijn eetgewoonte voor altijd aan moet passen en dat dit geen dieet voor een poosje is. Maar dat is geen probleem hoor. Ik voel me prima zo. Zeker nadat een collega vorige week tegen me zei: Meid wat zie jij er fantastisch uit. Ja, ja.

Hoewel ik straks 20 kilo lichter ben weet ik dat ik er nog niet helemaal ben. Binnenkort zal ik samen met Nora een nieuw doel voor het komende jaar vast stellen. Wordt vervolgt ……………..

Saskia

(06) 28 30 82 88 Contact

Wil je mijn hulp
inschakelen?